Obnoviť stránku

EIN-O - Zábavná optika bláznivej ilúzie

3,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

EIN-O - Zábavná optika bláznivej ilúzie

Tiež vás fascinuje svet farieb a jeho neustála premenlivosť? Vždy vás dokážu priviesť do úžasu rozličné farebné kombinácie, ktoré dokážu vytvoriť slnečné lúče? Obdivujete dúhu, ktorá zdobí nebo pri jemnom daždi? Vyrobte si kaleidoskop a pozorujte neobvyklé obrazce a tvary každý deň z pohodlia domova. Kedykoľvek sa vám zachce.

Kľúčové vlastnosti

  • Bystrenie zraku
  • Rozvoj prirodzenej zvedavosti
  • Podpora logického myslenia a technickej zdatnosti
  • Široké farebné spektrum ako na dlani

Objavte svet úžasných optických efektov

Vyrobte si kaleidoskop a pozrite sa na svet plný bláznivých tvarov a farieb. Zoznámte sa s optickými trikmi a pocíťte na vlastnej koži, ako ľahké je oklamať zrak. Súčasťou balenia sú 3 plastové zrkadlá, 3 plastové panely, predný kryt, zadný kryt, 5 farebných kariet, disk, 10 kariet s obrázkami. Manipuláciu uľahčí prehľadný návod s názornými ilustráciami. Vhodné pre deti od 8 rokov.

 

 

 
Kód:  HRAa5816
Produktové číslo:  8595582223296

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11