Obnoviť stránku

Drone n Base 2.0 súprava

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Drone n Base 2.0 súprava

Vziať dron a len tak si s ním poletovať, to vie každý. Čo tak bitka dronov v rozšírenej realite? Postavte proti sebe dva alebo viac dronov Drone n Base 2.0, ktoré síce lietajú vo vzduchu, ale na displeji, ktorým sa stroj riadi, sa odohráva súboj v trochu inom svete. Drony sa ovládajú mobilnou aplikáciou cez Bluetooth a sú určené pre lietanie vo väčšej miestnosti.

Kľúčové vlastnosti súpravy 2 dronov Drone n Base 2.0

  • Dron so základňou pre súboje v rozšírenej realite
  • Mnoho herných variantov
  • Ovládanie cez Bluetooth
  • Dron je chránený bezpečnostným rámom
  • Dve batérie v balení

Obratný stíhač s infračervenou technológiou pre súperenie

Základom inovatívnej hry je dron Drone n Base 2.0 s kompaktnými rozmermi, ktorý je obklopený ochranným rámom, takže nehrozí jeho poškodenie a zároveň dron neohrozuje svoje okolie. Okrem toho nesie infračervený „kanón“ slúžiaci k streľbe v rozšírenej realite. Dva roky vývoja dali tejto kvadroptére do vienka vynikajúcu obratnosť a skvelú ovládateľnosť. Určite oceníte aj možnosť rýchlej výmeny batérie medzi vzdušnými súbojmi a rýchle nabíjanie.

Multifunkčná základňa

V balení nájdete tiež tzv. base, ktorá slúži ako rôznorodý herný prvok. Má aj infračervené strelecké zariadenie, 14-bodový inteligentný LED displej a zvukové efekty. Napájať ju možno batériou alebo zo zdroja. Môže byť vlajkou, checkpointom pri pretekoch, strieľňou alebo terčom. Samotné hranie s Drone n Base 2.0 ponúka mnoho rôznych scenárov: od prostého leteckého duelu, po vzdušný závod, bitku o vlajku až po streľbu na terč.

 
 

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Mobilom

Pamäť

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 55 g

Obsah balenia

Obsah balenia Dron, Batéria do drona

Legislatívna kategória

Podkategória A1
Kód:  DRBa011
Produktové číslo:  DNB1000C

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03