Obnoviť stránku

Drone Mission 2.4 GHz

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Drone Mission 2.4 GHz

Ak chcete urobiť radosť deťom, alebo sa sami radi hráte, určite by ste si obľúbili RC model Drone Mission. Jedinečná súprava auta s dronom vám zaručí veľa zábavných okamihov. Jednotlivé modely sa vzájomne dopĺňajú, na ovládanie sa totiž používa jedna vysielačka a na dobíjanie drona môžete využiť aj samotné auto. Medzi ďalšie prednosti týchto RC modelov patria ich svetelné efekty, ktoré podčiarknu ich jedinečnosť.

Hlavné prednosti RC modelu Drone Mission

  • Súprava auta a dronu
  • Vysielačka 2 v 1 na ovládanie dronu aj auta
  • Auto slúži aj ako nabíjacia stanica
  • Jedinečná funkcia automatického nasledovania
  • Niekoľko režimov letu
  • Skvelé svetelné efekty

Jedinečná prepojenosť medzi RC modelom auta a dronu

RC model dronu sa spoločne s autom ovládajú jedným diaľkovým ovládačom. Samotný dron prinútite k vzletu a následnému pristátiu len pomocou jedného tlačidla. Ak máte strach, že by sa dron mohol niekde stratiť, potom stačí len využiť funkciu automatického nasledovania, vďaka ktorej bude dron nasledovať auto. Čo sa týka dobíjanie, možno klasicky využiť USB alebo stačí, keď s dronom pristanete na streche auta a začne sa sám dobíjať. U RC modelu auta s dronom možno využiť hneď niekoľko režimov letu – od začiatočníckeho až po "bezhlavý".

Dlhá výdrž a možnosti dobíjania

Samotný RC model dronu vydrží vo vzduchu približne 7 minút a RC model auta vydrží v prevádzke približne 90 minút. Vysielačka dosahuje až do vzdialenosti 30 m, a to ako v prípade dronu, tak aj v prípade samotného auta. V balení potom okrem RC modelu dronu a auta nájdete aj náhradné vrtule, USB kábel a vysielačku 2 v 1, ktorá je poháňaná tromi AA batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 14 rokov

Vlastnosti

Využitie Vnútorné
Typ motora Elektrický jednosmerný
Efekty Svetelné

Farba

Farba Čierna, Modrá

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Model
Kód:  HRAif4817
Produktové číslo:  4891813847724
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17