Obnoviť stránku

Small foot Drevený vláčik s autami poschodový

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Small foot Drevený vláčik s autami poschodový

Drevo ľudia využívajú už od nepamäti. Teda dlho. Je to ľahko dostupný, prírodný a ekologický materiál a vďaka svojim vlastnostiam sa tiež výborne hodí na detské hračky pre najmenších. Drevený poschodový vláčik s autíčkami zaujme vášho malého potomka svojou farebnosťou a variabilitou.

Kľúčové vlastnosti

  • Drevená hračka
  • Ekologické farby
  • Variabilita
  • Podpora rozvoja zmyslov u detí
  • Veselý a farebný dizajn
  • Pre deti od 3 rokov

Vláčik na kolieskach

Drevený vláčik s autami poschodový je veselá a farebná hračka pre deti od troch rokov. Je pomerne variabilná, obsahuje 1 lokomotívu a 2 poschodové vagóniky s kolieskami, ktoré majú náklad v podobe 6 autíčok a 4 figúrok posádky. Vláčik rozvíja zmyslové zručnosti najmenších. Použité farby sú špeciálne vyvinuté pre drevené hračky a sú odolné proti slinám detí.

Kód:  HRAa8818
Produktové číslo:  4020972070067
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08