Obnoviť stránku

Bigjigs Dřevěné vláčkodráhy - Osmička 40 dílů

45,24 €

Bigjigs Dřevěné vláčkodráhy - Osmička 40 dílů

Bigjigs je anglická spoločnosť založená roku 1985 , Ktorá zasvätila svoju činnosť v tvorbe tých najúžasnejších hračiek z dreva. Ich hlavnou devízou je spokojnosť zákazníkov a nekompromisný dôraz na kvalitu a originalitu použitých materiálov. Nechajte sa okúzliť tým najprírodnejším materiálom a poznajte, aké to je - hrať sa naozaj kvalitne, hrať sa s drevom.

Svet drevených Vláčikodráh Bigjigs ponúka naozaj nepreberné možnosti - Využite svoju kreativitu a prostredníctvom jednotlivých setov drevenej vláčikodráhy si vytvorte presne taký železničnej svet, aký ste si vždy predstavovali. Hračky sú určené nielen pre deti, ale aj pre vášnivých milovníkov vlakov a všetkého okolo . Vláčikodráhy a všetky hračky v tejto edícii sú kombinovateľné s ďalšími značkami železničnými dráhami na trhu a váš výber ďalších súčastí tak nie je ničím obmedzený.

Osmičková dráha zaujme každého milovníka vláčikov. Skladá sa z 40 dielov, medzi ktorými nájdete nielen koľajnice, ale aj celý rad príslušenstva a drobných detailov.

Parametre a špecifikácia:

Motív:
Osmička 40 dielov

Rozmery:
104 × 46 cm

Odporúčaný vek:
od 3 rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Vlastnosti

Typ dráhy Mechanická
Materiál Drevo, Kov

Balenie

Počet dielov koľajníc 15
Obsah balenia Doplnky, Figúrka, Koľajnice, Most, Vláčik, Vláčiková trať, Auto

Rozmery zloženej dráhy

Dĺžka/hĺbka 46 cm
Šírka 104 cm
Výška 7,5 cm
Kód:  BGJ369
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  691621090121

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03