Obnoviť stránku

Bigjigs Drevené vláčikodráhy - Horská cesta 112 dielov

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bigjigs Drevené vláčikodráhy - Horská cesta 112 dielov

Bigjigs je anglická spoločnosť založená v roku 1985 , Ktorá zasvätila svoju činnosť tvorbe tých najúžasnejších hračiek z dreva. Ich hlavnou devízou je spokojnosť zákazníkov a nekompromisný dôraz na kvalitu a originalitu použitých materiálov. Nechajte sa okúzliť tým najprírodnejším materiálom a poznajte, aké to je - hrať sa naozaj kvalitne, hrať sa s drevom.

Svet drevených Vláčikodráh Bigjigs ponúka naozaj nepreberné možnosti - Využite svoju kreativitu a prostredníctvom jednotlivých setov drevených vláčikodráh si vytvorte presne taký železničný svet, aký ste si vždy predstavovali. Hračky sú určené nielen pre deti, ale aj pre vášnivých milovníkov vlakov a všetkého okolo . Vláčikodráhy a všetky hračky v tejto edícii sú kombinovateľné s ďalšími značkami vláčikodráh na trhu a váš výber ďalších súčastí tak nie je ničím obmedzený.

Veľká hracia sada Horská cesta ponúkne 112 dielikov. Je naozaj plná zaujímavých detailov a hracích prvkov. Od stanice vláčik vystúpi cez mosty a visuté koľaje do hôr, z ktorých potom svištia do priesmyku, cez dedinu a ovocné sady. Cestou stretne veľa milých ľudí.

Parametre a špecifikácia:

Motív:
Horská cesta 112 dielov

Rozmery:
123 x 86 cm

Odporúčaný vek:
od 3 rokov

Kód:  BGJ385
Produktové číslo:  691621090169

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02