Obnoviť stránku

Drevené školské pomôcky - Veľké drevené počítadlo

3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Drevené školské pomôcky - Veľké drevené počítadlo

Veľké drevené počítadlo je modernou verziou najstaršej kalkulačky na svete. Počítadlo je dostatočne veľké, a teda prehľadné a pohodlné na uchopenie počítacích guličiek. Každý rad guličiek je tvorený 10 guličkami v dvoch pestrých farbách. Aj matematika môže byť zábavná a atraktívna. Počítadlo ale nemusí nutne slúžiť len na výučbu základných matematických operácií. Banálne posúvanie guličiek sem a tam je obľúbenou činnosťou aj veľmi malých detí, a pritom sa pri nej toľko naučia.

Drevené počítadlo nesie označenie CE a je vyrobené v súlade s európskou normou pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyrobené pre použitie na detských hračkách, sú zdravotne nezávadné a odolné proti oteru a detským slinám. Drevo na výrobu dodali lesnícke spoločnosti zapojené do programu zalesňovanie. Ich kúpou tak podporujete zachovanie prirodzene rastúcich lesov.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov, 4 rokov
Kód:  HRAa6033
Produktové číslo:  4020972040220

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13