Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Drevené školské pomôcky - Násobilka valčeky

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Drevené školské pomôcky - Násobilka valčeky

Drevená školská pomôcka na výučbu matematiky uľahčí deťom pochopiť princíp násobenia. Prehľadné spracovanie zjednoduší orientáciu v počtoch. Základ tvorí 81 valčekov, ktoré sa otáčajú okolo svojej osi. Na jednej polovici valčeka je  napísané  zadanie príkladu čiernymi číslicami, otočením na druhú stranu sa objaví na červeno napísaný výsledok. Deti si tak môžu ľahko overiť správnosť svojich výpočtov. Pomôcku využijú jednotlivci rovnako dobre ako skupiny spolužiakov.

Drevená násobilka nesie označenie CE a je vyrobená v súlade s európskou normou pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyrobené pre detské hračky, sú zdravotne neškodné a odolné proti oteru a detským slinám. Drevo na výrobu dodali lesnícke spoločnosti zapojené do programu zalesňovania. Ich kúpou tak podporujete zachovanie prirodzene rastúcich lesov.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAa6031
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4020972110596

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01