Obnoviť stránku

Drevené školské pomôcky - Malá násobilka kocky

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Drevené školské pomôcky - Malá násobilka kocky

Drevená školská pomôcka na výučbu matematiky uľahčí deťom pochopiť princíp násobenia. Prehľadné spracovanie zjednoduší orientáciu v počtoch. Základ tvorí 81 kociek, ktoré možno jednoducho vybrať z podložky. Na jednej strane kocky je napísané zadanie príkladu, otočením na druhú stranu sa objaví výsledok. Deti tak môžu ľahko overiť správnosť svojich výpočtov. Pomôcku využijú jednotlivci rovnako dobre ako skupiny spolužiakov.

Drevená násobilka nesie označenie CE a je vyrobená v súlade s európskou normou pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyrobené pre použitie na detských hračkách, sú zdravotne nezávadné a odolné proti oteru a detským slinám. Drevo na výrobu dodali lesnícke spoločnosti zapojené do programu zalesňovania. Ich kúpou tak podporujete zachovanie prirodzene rastúcich lesov.

 
Kód:  HRAa6032
Produktové číslo:  4020972075833

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08