Obnoviť stránku

Drevené puzzle – Hasiči

4,0 1 hodnotení
10,06 €

Drevené puzzle – Hasiči

Bigjigs je anglická spoločnosť založená roku 1985, ktorá zasvätila svoju činnosť tvorbe tých najúžasnejších hračiek z dreva. Ich hlavnou devízou je spokojnosť zákazníkov a nekompromisný dôraz na kvalitu a originalitu použitých materiálov. Nechajte sa okúzliť tým najprírodnejším materiálom a zistite, aké to je – hrať sa naozaj kvalitne, hrať sa s drevom.

Drevené puzzle Bigjigs prinášajú nielen osvedčenú kvalitu značky, ale aj pestré a zaujímavé motívy, ktoré podnietia predstavivosť vášho dieťaťa. Stačí len vybrať obľúbený motív vášho dieťaťa a zábava môže začať. Puzzle sú tak veľmi obľúbenou aktivitou nielen preto, že deti bude hra s nimi určite baviť, ale tiež zlepšia ich motorické a rozpoznávacie schopnosti.

Nakuknite prostredníctvom týchto farebných a skvele tvarovaných puzzle do sveta odvážnych a dobrosrdečných hasičov. Možno sa vďaka nim vaše dieťa stane naozajstným hasičom! Puzzle sa skladá z 9 dielikov a je odporúčané všetkým deťom od 2 rokov.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov
Vhodné od 2 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 9 ks

Téma

Téma Dopravné prostriedky

Stavebnice a puzzle

Materiál Drevo

Typ puzzle

Typ puzzle Vkladacie
Vlastnosti puzzle Nepravidelný tvar

Rozmery zostavených puzzle

Výška 22 cm
Šírka 30 cm

Materiál

Materiál Drevo

Vlastnosti

Typ Vkladacie puzzle
Určenie Do izbičky
Motív Dopravné prostriedky
Kód:  BGJ204
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  691621087244

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11