Obnoviť stránku

Drevené hračky - Obliekanie medveďov

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Drevené hračky - Obliekanie medveďov

Drevený medvedík je edukačná hračka, ktorá zaujme aj najmenšie deti. Medvedík sa skladá z troch častí, ktoré môže vaše dieťa ľubovoľne kombinovať. Ako sa medvedíky dnes oblečú? Na šport alebo do divadla? Do teplého alebo chladného počasia? Možností je veľa. Nechajte svoje deti objavovať ich vlastnú tvorivosť, nápaditosť aj zmysel pre detail. Spoločne si vychutnáte veľa hodnotnej zábavy.

Hračka Obliekanie medvedíkov nesie označenie CE a je vyrobená v súlade s európskou normou pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyrobené pre detské hračky, sú zdravotne neškodné a odolné proti oteru a detským slinám. Drevo na výrobu dodali lesnícke spoločnosti zapojené do programu zalesňovania. Ich kúpou tak podporujete zachovanie prirodzene rastúcich lesov.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov, 3 rokov
Kód:  HRAa6042
Produktové číslo:  4020972110572

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12