Obnoviť stránku

Drevené figúrky - Medvedia rodinka

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Drevené figúrky - Medvedia rodinka

Najobľúbenejšie hračky bývajú tie najjednoduchšie. Vráťte sa do detských čias a spolu so svojimi deťmi sa zoznámte s touto krásnou celodrevenou medveďou rodinkou. Pán Medveď, pani Medvedica a ich dve deti vás príjemne zamestnajú na nejedno popoludnie. Táto klasická detská hračka ponúka možnosť výmeny hlavičiek postavičiek a ich oblečenia. Môžete jednotlivé diely rôzne kombinovať a vychutnať si pri tom veľa zábavy. Táto hračka je skvelou pomôckou na rozvíjanie detskej fantázie, koordinácie a obratnosti. Všetky figúrky sú uložené v elegantnej drevenej škatuľke a sú vhodné pre deti od 3 rokov.

Výrobcom týchto figúrok je anglická spoločnosť Bigjigs založená v roku 1985, ktorá sa spočiatku zaoberala len výrobou drevených puzzle. Všetky hračky boli vyrábané samotnými majiteľmi ručne a s láskou, ktorí svoje výrobky potom predávali na trhu. Zákazníci si hračky veľmi obľúbili a postupne si vyžiadali rozšírenie ponuky ďalšími hračkami a možnosťou zasielania poštou či objednávok prostredníctvom katalógu. Spoločnosť Bigjigs ešte stále vlastní pôvodná rodina, ktorá dodáva svoje hračky zákazníkom vo Veľkej Británii a v západnej Európe. Všetky drevené hračky Bigjigs sú navrhnuté v Anglicku. Kvalita hračiek značky Bigjigs je testovaná a zodpovedá všetkým podmienkam pre predaj v EÚ a USA.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 24 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Drevo
Téma Zvieratá

Vlastnosti puzzle

Typ puzzle Vkladacie

Materiál

Materiál Drevo

Vlastnosti

Typ Vkladacie puzzle
Určenie Do izbičky
Motív Zvieratká
Kód:  BGJ142
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  691621087664

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16