Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Bino Drevená skladačka - Krtko

5 8 hodnotení

Bino Drevená skladačka - Krtko

Krásne ilustrovaný podklad prispôsobený na vkladanie s tematikou obľúbeného detského hrdinu Krtka a jeho kamarátov. S touto skladačkou bude vaša ratolesť trénovať vkladanie tvarov do vyrezaných siluet na doske. Okrem zábavy si tak bude príjemnou formou cibriť logické myslenie, predstavivosť aj motorické schopnosti. Dieliky sú vyrobené z dreva a sú vybavené praktickou úchytkou, vďaka ktorej s nimi môže dieťa ľahko manipulovať.
Parametre a špecifikácia:
Počet dielikov:
11
Materiál:
Drevo
Odporúčaný vek:
Od 1 roka
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 11 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Drevo
Téma Filmy a seriály

Poznáte z

Poznáte z Krtko

Vlastnosti puzzle

Typ puzzle Vkladacie

Druh

Druh Puzzle
Kód:  HRAa873
Produktové číslo:  4019359137257

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18