Obnoviť stránku

Lokomotiva Rocket

5 2 hodnotení
16,25 €

Lokomotiva Rocket

Bigjigs je anglická spoločnosť založená roku 1985 , Ktorá zasvätila svoju činnosť tvorbe tých najúžasnejších hračiek z dreva. Ich hlavnou devízou je spokojnosť zákazníkov a nekompromisný dôraz na kvalitu a originalitu použitých materiálov. Nechajte sa okúzliť tým najprírodnejším materiálom a poznajte, aké to je - hrať sa naozaj kvalitne, hrať sa s drevom.

Vláčiky okúzľujú všetky generácie už po desiatky rokov. Užite si s drevenými hračkami na motívy vláčikov a dráhových zariadení. Všetky hračky z tejto série sú kombinovateľné a umožňujú vytvoriť živý a pulzujúci svet plný veselého húkanie a typického zvuku idúceho vlaku.

Vláčik Rocket zo série repliky historických lokomotív poteší každého znalca dráhové techniky. Ponúkne zaujímavé detaily aj pekné, farebné spracovanie. Zapojte vláčik do vášho železničného sveta! Určené všetkým deťom od 3 rokov.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  BGJ308
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  691621094594

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01