Obnoviť stránku

Drevená motorická vzdelávacia hračka - Abeceda

4,7 6 hodnotení
20,90 €

Drevená motorická vzdelávacia hračka - Abeceda

Puzzle Abeceda je didaktická hračka zameraná na rozpoznávanie písmeniek abecedy. Vyrobená je z kvalitného dreva upraveného neškodlivým lakom. Na prvý pohľad zaujme svojím veselým farebným vyhotovením. Súprava obsahuje doštičku, do ktorej je potrebné správne poskladať písmená abecedy. Hračka je zameraná na rozvoj a precvičovanie jemnej motoriky, zručnosti, rozpoznávanie tvarov aj precvičovanie abecedy. Vašim deťom prinesie zábavu na dlhé hodiny.

Parametre a špecifikácia: 

Materiál:
kvalitné lakované drevo

Rozmery: 
34 x 34 cm
písmenko cca 4 cm

Obsah balenia: 
doštička
písmenká abecedy

Odporúčaný vek: 
2+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej  legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode s CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1,5 rokov
Odporúčaný vek od 1,5 roka
Kód:  BGJ084
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  691621160558
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04