Obnoviť stránku

Domček Spiderman

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Domček Spiderman

Malí aj veľkí priaznivci Spidermana si môžu teraz užívať dobrodružstvo tohto superhrdinu aj v bezpečí svojej izby. S domčekom s motívom slávnej postavy nebude žiadny problém preniesť sa do ríše fantázie. Domček vyrobený z kvalitného a odolného materiálu je vhodný pre použitie doma, na záhrade aj v detských herniach. Je prepracovaný do najmenších detailov, preto deti z neho budú doslova unesené.

Nepoznáme snáď jediné dieťa, ktoré by sa rado občas neschovalo do svojho bunkra. Domček Spiderman je na také hry ako stvorený. Vedľa dostatočného priestoru pre dieťa i jeho kamaráta poskytuje súkromie a pocit dôležitosti, s akou dokáže interiér takého domčeka zariaďovať podľa vlastnej predstavivosti. Domček sa preto razom v rukách šikovných detí mení v hotové kráľovstvo, ktoré nikdy neomrzí.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 95 cm
Šírka 90 cm
Výška 110 cm

Poznáte z

Poznáte z Spiderman
Kód:  HRAa6745
Produktové číslo:  7290101050384

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12