Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Domček Kinder

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Domček Kinder

Detský domček Kinder vo veselom farebnom prevedení môžete mať na záhrade aj doma, takže si ho deti môžu užívať celoročne. Domček Vás zaujme svojím atypickým trojuholníkovým tvarom. Má zatváracie okenice, otváracie dvierka a v letných mesiacoch k nemu môžete pripojiť sprchu. Je vyrobený z kvalitného plastu, vďaka ktorému je odolný proti poveternostným vplyvom a jeho farby tak zostávajú stále pekné. Domček má stabilný steny a je úplne bezpečný. Je vhodný pre deti od 3 rokov a Vaša ratolesť si v ňom užije veľa zábavy.
Parametre a špecifikácie:
Materiál:
Plast
Rozmery:
126 x 102 x 95 cm
Vlastnosti:
Otvárateľné dvere a okenice
Možnosť pripojiť sprchu
Vhodné pre:
Deti od 3 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 102 cm
Šírka 95 cm
Výška 126 cm
Kód:  HRA785h
Produktové číslo:  7290100906606

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19