Obnoviť stránku

Dobble Večerníček

4,8 640 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Dobble Večerníček

Populárna postrehová hra s motívmi rozprávok z Večerníčka

Chcete si vychutnať porciu nevšednej zábavy so svojimi kamarátmi, alebo rodinou? Potom je spoločenská hra Dobble presne to pravé pre vás. S veľmi jednoduchými pravidlami sa nemusíte zdržiavať dlhým vysvetľovaním, jednoducho  kartičky rozbalíte a hráte. Hlavným cieľom v tejto je nájsť dva rovnaké symboly a postupne sa zbaviť všetkých svojich kariet. V tejto verzii hry na vás čakajú postavičky z obľúbených Večerníčkov. Môžete sa tešiť napríklad na Boba a Bobka, lúpežníka Rumcajsa, alebo napríklad Áju a maxipsa Fíka. Dobble ponúka viacero rôznych minihier, pri ktorých sa môžete zabaviť. Hranie Dobble spoľahlivo precvičí váš postreh a zabaví 2 – 8 osôb od 4 rokov. Vďaka skladnému baleniu si spoločenskú hru Dobble môžete vziať prakticky kamkoľvek – zabavte sa pri cestovaní vo vlaku, trávení času v škole, v družine, alebo len tak pri trávení času s kamarátmi. Dobble Večerníček je jasnou voľbou, ako si rozradostniť deň poriadnou porciou zábavy.

Dobble – klasika, ktorá neomrzí

Vyskúšajte, kto ako prvý nájde zhodný symbol na dvoch kartách. Naprieč 55 kartami vás čaká 57 rôznych symbolov, pričom na každej karte je ich 8. Komu sa podarí nájsť zhodný symbol s kartou, ktorú drží v ruke? Cieľom je čo najrýchlejšie identifikovať a zahlásiť zhodný symbol a zbaviť sa postupne všetkých svojich kariet. Tento klasický variant hry je medzi ľuďmi pravdepodobne najobľúbenejší, pretože ide o svižnú postrehovú hru. Súčasťou balenia hry Dobble Večerníček sú pravidlá, v ktorých je popísaných päť ďalších minihier na spestrenie.

Skvelá hra pre deti i dospelých

So spoločenskou hrou Dobble Večerníček sa spoľahlivo zabavia deti aj dospelí. Dobble je navyše skvelý v tom, že si ho môžete vziať kamkoľvek so sebou a skrátiť si dlhú chvíľu svižnou zábavou. Všetky karty totiž ľahko uschováte do kovovej škatuľky, ktorá sa zmestí do tašky, batoha aj kabelky. Preto si môžete Dobble zahrať doma pri stole, či na koberci, pri ceste vlakom, v stane, na chate aj na dovolenke.

Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Dobble Večerníček

  • Originálna verzia Dobble s motívmi obľúbených rozprávok z Večerníčka
  • Čakajú na vás Bob a Bobek, lúpežník Rumcajs, či Ája a maxipes Fík
  • Cieľom je nájsť dve karty s rovnakými symbolmi rýchlejšie ako vaši protihráči
  • Na každej z 30 kartičiek nájdete šesť obrázkov s motívmi postáv z Večerníčka
  • Dobble spoľahlivo precvičí váš postreh a súťaživého ducha
  • Zapojiť sa môže 2 – 8 hráčov, pričom viac ľudí znamená viac zábavy
  • Spoločenská hra Dobble Večerníček je vhodná pre deti od 4 rokov

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 8
Dĺžka hry 15 min
Náročnosť Ľahká

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Postrehová
Subžáner (téma) Motív filmu/hry/knihy

Rady

Produktový rad Dobble

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov
Kód:  HRAbz36118
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3558380103059

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18