Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dobble Cars

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Dobble Cars

Vráťte sa do vzrušujúceho sveta animovaných autíčok a otestujte, aký máte postreh. Dobble Cars je rýchla hra s veľmi jednoduchými pravidlami. V plechovej krabičke nájdete 55 okrúhlych kariet s obrázkami z obľúbeného animovaného filmu. Na každej kartičke sa nachádza 8 rôznych symbolov a každé 2 karty majú vždy jeden z nich rovnaký. Cieľom hry je čo najrýchlejšie nájsť tento zhodný obrázok. Vyskúšať môžete aj ďalšie zábavné varianty klasickej hry v netradičnom dizajne, ktorý poteší všetkých milovníkov kreslenej rozprávky Autá. Vhodné pre 2 – 5 hráčov od 4 rokov. Jedna hra zaberie približne 10 minút.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Poznáte z

Poznáte z Cars

Druh

Druh Hry
Kód:  HRAa10267
Produktové číslo:  3558380039334
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16