Obnoviť stránku

Doba kamenná

4,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

Doba kamenná

Doba kamenná je doba kamenná. A rozhodne to nie je doba jednoduchá. Najdôležitejšou úlohou vášho kmeňa je zaobstarať dostatok jedla pre všetkých svojich členov. A preto je potrebné vyraziť na lov, alebo aspoň vypestovať obilie na prvých zoraných poliach. Civilizácia sa pomaly začína rozvíjať, a aby sa mohla rozvíjať ďalej, je potrebné naťažiť dostatok dreva, ílu, kameňa a tiež zlato v zlatonosnej rieke. Potom môžete ďalej rozširovať dedinu, získavať kvalitnejšie nástroje a ďalšie civilizačné výhody. K úspechu vášho kmeňa je potrebné dobré plánovanie a tiež kúsok šťastia. Hra s veľmi pekným originálnym systémom využitia hodov kockami, ktoré samozrejme znamenaju určitý prvok náhody, ale zase sprístupňujú hru širokej verehnosti. Hra funguje veľmi pekne a hrá sa väčšinou niečo cez hodinu.

 

Parametre a špecifikácia:

Herný systém: stolová hra s originálnym systémom hodu kockami
Doba hrania: približne 60 až 90 minút
Vek hráčov: od 10 rokov
Počet hráčov: 2 až 4
Hra obsahuje: 1 herný plán, 4 dosky hráčov, 58 surovín dreva, 40 drevených figúrok, 8 značiek z dreva, 53 žetónov jedla, 28 kartičiek budov, 18 žetónov nástrojov, 1 figúrku začínajúceho hráča, 36 civilizačných kariet, 7 kociek, 4 kožené tégliky na kocky, české i slovenské pravidlá hry.

 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 7
Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Figúrky, Hracia doska, Karty, Kocka, Kožený téglik, Návod na hru, Žetóny
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 60 min

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická, Logická
Subžáner (téma) Fantasy
Herné mechaniky Budovanie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov
Kód:  ZA034
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595558300082
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04