Obnoviť stránku

Dixit Disney

4,9 299 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Dixit Disney

Prebuďte v sebe a svojich deťoch rozprávača

Dixit Disney je vykladacou príbehovou hrou, v ktorej sa jeden z hráčov stane rozprávačom a snaží sa popísať kartičku, ktorú položil skrytú na stôl. Ostatní hráči následne položia na stôl po jednej karte. Všetky karty sa následne zamiešajú, otočia a hráči hádajú, ktorú kartu rozprávač popisoval. Kartová hra  Dixit Disney sa môže pochváliť nádhernými ilustráciami z dielne Disney a Pixar, ktorá rozvíjafantáziu, predstavivosť aj intuíciu. Hru si zahrajú hráči všetkých vekových kategórií.

Na čo sa môžete tešiť v kartovej hre Dixit Disney

  • Rozprávač si k ilustrácii na karte Dixit Disney vymyslí vlastný príbeh a ostatní hráči potom hádajú, ku ktorej z nich sa rozprávanie vzťahuje
  • Rozvíjať budete nielen svoju fantáziu, ale aj cit na presné vyjadrovanie
  • Zapojiť sa môže 3 – 8 hráčov, takže je hra veľmi dynamická
  • Napínavosti prispieva aj dĺžka jednej partie (približne 30 minút)
  • Na kartách Dixit Disney a bodovej stupnici vás zaujmú veľmi vydarené ilustrácie

Dynamika hre Dixit Disney rozhodne nechýba

Každá partia trvá približne 30 minút a zapojiť sa do nej môže celkom 3 – 8 hráčov. Hra Dixit Disney je vďaka tomu veľmi dynamická a napínavá. V úlohe rozprávača si navyše vymýšľaním vlastných príbehov precvičíte fantáziu a cibriť budete aj svoj cit na presné vyjadrovanie. Jeden hráč sa stane rozprávačom a ostatní hádajú kartičku pomocou jeho pomocníkov. Nájdite si svoju cestu do poetického svetapredstavivosti. Každá kartička hry Dixit Disney má svoje kúzlo od iného ilustrátora a vezme vás do sveta snov a rozprávok.

Kartová hra Dixit Disney preverí váš postreh a logiku

Výsledný bodový zisk pre rozprávačov sa odvíja od toho, koľko hráčov uhádne správnu kartu. Ak sa trafí len menšina, majú dotyční a rozprávač právo na tri body. Hráči získajú aj body za karty, na ktoré si ostatní hráči stavili a neuhádli. Správne odpovede sú hodnotené posúvaním drevených králikov (figúrok) po bodovacej stupnici, ktorá je umiestnená vnútri hernej škatuli hry Dixit Disney. Víťazípochopiteľne hráč, ktorý má na konci hry najviac bodov. Ako nápovedu pre hráčov môžete využiť svoje vlastné rozprávanie alebo si ich požičať z básne, piesne, filmu aj príslovia. Pomocníka môžete zaspievať alebo vyjadriť pantomimicky. Fantázii sa medze nekladú.

Obsah balenia:  
84 kariet Dixit s ilustráciami od Disney a Pixar 
6 hlasoviek
6-drevených figúrok 
1-hracia doska české a slovenské pravidlá

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Disney

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 3
Maximálny počet hráčov 6
Dĺžka hry 30 min
Náročnosť Ľahká
Materiál Papier

Dátum vydania

Mesiac vydania September
Rok vydania 2023

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Rodinná

Rady

Produktový rad Dixit

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 8 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAkc06916
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3558380107019

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19