Obnoviť stránku

Dixit 5. rozšírenia (Day Dreams)

4,9 296 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -5 %
17,90 € 18,90 €

Dixit 5. rozšírenia (Day Dreams)

Nová súprava kariet pre skvelú rodinnú hru Dixit. Už vás nebavia hry, ktoré sú závislé na náhode? Máte pocit, že samotné šťastie alebo smola by nemali rozhodovať o víťazovi? A zároveň si chcete zahrať hru, ktorá bude baviť rovnako tak deti ako dospelých? Potom je hra Dixit práve pre vás. Všetko je založené na vytváraní asociácií ku krásne ilustrovaným kartám, ktoré vyšli z dielne francúzskeho ilustrátora Clementa Lefevre.
Každý z hráčov dostane do ruky 6 kariet. Začínajúci hráč si vyberie zo svojich kariet jednu, ktorú položí na rubom hore stôl a slovne ju popíše. Len na ňom je, či sa obmedzí len na jedno slovo alebo si vymyslí celý príbeh. Ostatné k nej pridajú jednu zo svojich kariet. Karty na stole sa zamiešajú a potom rozložia lícom nahor. Teraz ostatní hráči pomocou svojich žetónov s číslami typu, ktorú kartu začínajúci hráč opísal. Na základe správnosti tipov sú potom pridelené body. Hra končí dobráním poslednej karty v balíčku.
Rozšírenie Dixit 4 prináša do hry celkovo 84 nových kariet a s nimi aj nové možnosti výkladu. Fantázii sa medze nekladú.
Ďalšie informácie:
Séria:
Dixit
Obsah balenia:
84 kariet
Počet hráčov:
3 - 6
Odporúčaný vek:
8+
Rozšírenie je samostatne nehrateľné bez základnej hry Dixit.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Hrateľnosť Rozšírenie (vyžaduje základnú hru)
Obsah balenia Karty
Minimálny počet hráčov 3
Maximálny počet hráčov 6
Dĺžka hry 30 min

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Rodinná

Rady

Produktový rad Dixit

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov
Kód:  ZA054b7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3558380024361
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16