Obnoviť stránku

Disney

Disney hračky

Disney: obľúbené hračky pre každého

Disney je značkou prinášajúcou radosť, priateľstvo a dobrú atmosféru. Zo sortimentu Disney hračiek si vyberie naozaj každý, pre najmenších sú figúrky, autíčka, postavičky a ďalšie hračky zo sveta animovaných filmov Autá Cars či ToyStory. Pre staršie deti môžete vybrať z hračiek, plyšákov, zberateľských figúrok z titulov Star Wars a hrdinov Marvel. Dievčatká a malé slečny určite poteší bábika či doplnok odkazujúci na Ľadové kráľovstvo a taktiež ďalšie zo série filmov Disney princezné.

Mickey Mouse

Mickey Mouse

Myšiak Mickey, postavička z dielne The Walt Disney Company, ktorú vytvoril sám Walt Disney, je s nami takmer 100 rokov. Kreslený myšiak, ktorého si obľúbili všetky deti všetkých generácií stále oslavuje veľký úspech na televíznych obrazovkách a zaistí si miesto v srdci každého dieťaťa. Mickey Mouse za svoj život privítal po svojom boku veľa priateľov, Goofyho, Pluta, káčera Donalda a myšku Minnie.

Ľadové kráľovstvo

Ľadové kráľovstvo, v anglickom origináli Frozen, je príbeh princeznej Elsy, ktorá oplýva magickou schopnosťou – dokáže premeniť čokoľvek na ľad a sneh. Kúzelný príbeh sprevádza láska, priateľstvo, strach o svojich blízkych a tiež odpustenie, vďaka tomu sa zaryl do mysle mnohých dievčatiek a mladých slečien, ktoré chcú byť ako princezná Elsa. Disney predstavil rad produktov s tematikou Ľadového kráľovstva, pre všetky svoje malé fanúšičky.

Ľadové kráľovstvo
Disney princezné

Disney princezné

Statočné a milované hrdinky Disney princezien teraz oslavujú v Ultimate Princess Celebration. Táto oslava bude celosvetová extravaganza, ktorá je neopakovateľná a stane sa raz za život. Prekvapí a poteší všetkých fanúšikov po celý rok vďaka unikátnemu obsahu, produktom, zážitkom a ďalšiemu. Pridajte sa k Disney princeznám, kde oslávime zlaté srdce, odvahu a láskavosť, ktorou nás tieto postavy inšpirujú.

Marvel

Hrdinovia z dielne Marvelu, známi aj ako Avengers. Medzi ochrancov sveta, ako ho poznáme, pred zloduchom menom Thanos patrí technologický filantrop a boháč Iron Man, mocný Thor z Asgardu, pavúčí muž Spider-Man, zelenáč Hulk a Captain Amerika. V postupnom dotáčaní veľmi populárnych marvelovských filmov sa objavili aj ďalší hrdinovia – Black Widow, Hawkeye, Panther a Captain Marvel.

Marvel Avengers
Star Wars

Star Wars

Hviezdne vojny, tiež Star Wars, z dielne Georga Lucasa sa stali celosvetovým fenoménom už po uvedení prvého filmu Star Wars: Epizóda IV – Nová Nádej. Postupne pribúdali ďalšie epizódy a rodina Star Wars filmov sa rozrástla na celkový počet 9. Hviezdne vojny zažili vlnu popularity aj u detských fanúšikov, po prevzatí franšízy spoločnosťou The Walt Disney Company, pod ktorej taktovkou vznikli posledné 2 filmy a taktiež seriál The Mandalorian, kde sa objavuje Baby Yoda.

Spresniť parametre
1440 položiek

Disney

V kategórii Disney máme práve teraz na Alza.sk celkom 1440 produktov. Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16