Obnoviť stránku

Dino princezné - Popoluška a Kráska

Príslušenstvo k tovaru

Dino princezné - Popoluška a Kráska

Rozprávky Popoluška a Kráska a Zviera patria k tým najpopulárnejším u detí v najmenšom veku. Víťazstvo dobra nad zlom a skromnosti nad pýchou v týchto rozprávkových príbehoch je najprínosnejším vzdelávacím okamihom, ktorý môžu deti získať rozprávkami. Z dielne Walta Disneyho je tu skladačka s obrázkami z týchto dvoch rozprávok.
Puzzle Princezné: Popoluška a Kráska sú určené pre najmenších milovníkov skladačky. Radosť zo zloženého obrázku bude určite posilnená peknými rodinnými okamihmi pri jeho skladaní.

Parametre a špecifikácie:
Vek:
3-6 rokov

Počet dielikov:
2 × 66

Rozmery krabice:
33,5 × 23 × 3,5 cm

Rozmery obrázkov:
32,3 × 22 cm

Hmotnosť:
0,430 kg


Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa686
Produktové číslo:  8590878385030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16