Obnoviť stránku

Disney Princess Bábika Jasmína

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Disney Princess Bábika Jasmína

Pripomeňte si čarovnú atmosféru z klasickej rozprávky o Aladinovi od Disney s touto exotickou bábikou princeznej Jasmíny. Každé dieťa miluje animované rozprávky a princezná Jasmína, ktorá je oblečená v krásnych orientálnych šatách s čelenkou, si ich určite hravo získa. Oslní ich aj svojimi dlhými tmavými vlasmi, ktoré môžu zapletať do vrkočov a navyše je vybavená šatôčkami s črievičkami, ktoré môže vaše dievčatko prezliekať. S úplne pohyblivými končatinami bábiky od Disney si vaše deti budú môcť prehrávať s touto 30 cm vysokou bábikou pôvodné scénky, alebo vymýšľať svoje vlastné. Nechajte svoje deti prežívať atmosféru orientálnej rozprávky o Aladinovi každý deň v spoločnosti tejto nádhernej bábiky, princeznej Jasmíny od Hasbro.


Kľúčové vlastnosti bábiky Disney princezná Jasmína

  • Inšpirovaná obľúbenou rozprávkou o Aladinovi od Disney
  • Bábika Jasmína má trblietavé orientálne oblečenie a zlaté črievičky, ktoré sa dajú vyzúvať
  • Pýši sa tmavými dlhými vlasmi doplnenými čelenkou s drahokamom
  • Pohyblivé ruky aj nohy
  • Deti s ňou môžu hrať scénky z pôvodnej rozprávky, alebo si vymyslieť vlastné
  • Hranie s bábikami podporuje detskú fantáziu a kreativitu
  • Rozprávková postavička je vysoká 30 cm
  • Panenka princezná Jasmína od Hasbro je vhodná pre deti od troch rokov

Princezná Jasmína s čelenkou s drahokamom

Milujú vaše deti animované rozprávky od Disney? Kúpte im túto jedinečnú bábiku princeznej Jasmíny, ktorá pochádza z orientálneho sveta Aladina a je oblečená v elegantných šatách so zlatými črievičkami. Jej dlhé čierne vlasy očaria každé dievčatko, lebo ich bude môcť česať a zapletať do vrkočov, navyše ich skrášľuje krásna čelenka s drahokamom. 

Nechajte vaše deti stať sa súčasťou orientálneho sveta Aladina od Disney

Bábika princezná Jasmína okrem svojho rozprávkového vzhľadu poteší vaše deti aj úplne pohyblivými rukami aj nohami a tak im dopraje nevídané chvíľky zábavy. Môžu ju prezliekať, hrať sa s ňou v domčeku pre bábiky, alebo zahrať scénky z rozprávky i celkom vymyslené. 30 cm vysoká princezná Jasmína určite poteší každé dievčatko staršie ako tri roky. 


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Určenie

Postava Princ/princezná

Vlastnosti

Výška hračky 30 cm
Funkcie Ohýba ruky a nohy
Kód:  HRAbz15865
Produktové číslo:  5010993786138

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06