Obnoviť stránku

Discovery Fosilie mamut

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Discovery Fosilie mamut

Discovery Fosilie mamut je náučná a zábavná súprava pre dospelých a deti od 10 rokov. Táto mimoriadna súprava je určená všetkým malým paleontológom, ktorí sú fascinovaní dávnou dobou praveku. Súprava obsahuje všetky potrebné komponenty pre skutočných paleontológov, ako je blok sadry, nástroje, hubka, karty s dinosaurami, fosílna kostra pre montáž a brožúra. Kopte nástrojmi do bloku sadry a postupne zrekonštruujte skutočne realistický model pred tisíc rokmi vyhynutého zvieraťa mamuta. Pomocou brožúry a kartičiek sa dozviete všetky potrebné informácie o živote týchto obrích tvorov na našej planéte. S touto veselou súpravou si vaši najmenší užijú nielen veľa zábavy, ale nájdu v nej aj hodnotné poučenie o živote v praveku.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre deti od 10 rokov.Obsah balenia: 1× blok sadry, 2× nástroj, 1× hubka, 16× karta s dinosaurami, 1× fosílna kostra pre montáž, 1× brožúra

Kód:  ZI128d
Produktové číslo:  8595582214911

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11