Obnoviť stránku

Dinosauria DNA - T-Rex

14,90 €

Dinosauria DNA - T-Rex

Má vaše dieťa rado dinosaury a budia v ňom rešpekt? A čo takto tohto dávneho tvora oživiť priamo u vás doma? Vďaka experimentálnej súprave od firmy 4M sa vaše dieťa stane skutočným paleontológom a genetikom zároveň. Malý bádateľ vykope kostru tyranosaura rexa, ktorá v tme žiari, následne nájde jeho DNA a teraz už je len krôčik od jeho oživenia. V životnej veľkosti môže dať tyranosaurovi život cez rozšírenú virtuálnu realitu (AR). O tento paleontologický úspech sa môže podeliť s priateľmi videom cez aplikáciu DinoCodes, ktorá je zadarmo. S experimentálnou súpravou si užije veľa zábavy a zároveň získa nové vedomosti.

Kľúčové vlastnosti experimentálnej súpravy - Dinosauria DNA

  • Súprava predstavuje spojenie kreatívne aktivity s virtuálnym prostredím
  • Súprava je určená pre deti od 8 rokov
  • Rozmery balenia sú 24 × 6,3 × 21,5 cm

Balenie obsahuje:
Sadrový blok, skúmavku s fragmentami DNA, súpravu žiarivých kostí tyranosaura rexa, súpravu špeciálne navrhnutých nástrojov, 2 AR herné podložky, mäkký vosk, kefu, podrobný návod

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAif8639
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590439070023

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18