Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dino strašiak cestovná hra

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7 €

Dino strašiak cestovná hra

Kartová hra Dino Strašiak zabaví menšie aj väčšie deti i dospelých. Strašiak stojí na poli. Je oblečený do rukavíc, košele, klobúka a nohavíc. Každý kus oblečenia má v inej farbe: fialovej, žltej, zelenej alebo modrej. Ale aha, jeden kus zvršku vždy zostáva biely. Doplňte strašiakovi správny kus oblečenia správnou farbou a zbavte sa karty. Pozor však na vranu, ktorá robí neporiadok v pravidlách. Kto bude ako prvý bez kariet, vyhráva. Hra Dino Strašiak trénuje postreh a sústredenie a spoľahlivo vás zabaví. 

Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Dino Strašiak

  • Spoločenská hra Dino Strašiak pre menšie deti aj dospelých
  • Postrehová hra trénuje sústredenie a rýchlosť
  • Na každej karte sa nachádza strašiak s nohavicami, košeľou, klobúkom a rukavicami
  • Každý kus oblečenia má mať inú farbu
  • Doplňte biely kus strašiakovho oblečenia správnou kartou
  • Hráč, ktorý sa ako prvý zbavil kariet, vyhráva
  • Hra Dino Strašiak je vhodná pre deti od 5 rokov

Doplňte strašiakovo oblečenie

Pravidlá hry Strašiak nie sú náročné a zvládnu ich pochopiť aj menšie deti. Vašou úlohou je zbaviť sa všetkých kariet. Karty zamiešajte, jednu položte lícom nadol na stôl a zvyšok rozdajte medzi hráčov. Hra je postrehová, všetci hráči hrajú naraz. Otočia kartu na stole lícom nahor a pozrú sa, ktorá časť strašiaka je na karte biela a ktorá farba v oblečení chýba – strašiak má napríklad biely klobúk a v jeho oblečení chýba fialová. Ak hráči majú v ruke kartu strašiaka s fialovým klobúkom, okamžite ju vyložia a povedia riešenie. Hra hneď pokračuje ďalej s novo vyloženým strašiakom. Ak je na karte strašiaka aj vrana, pravidlá sa dočasne menia. Hráč musí nájsť kartu, ktorá má dve časti oblečenia rovnaké ako na karte s vranou na stole (napríklad žlté nohavice a fialové rukavice). Po vyložení karty pravidlo s vranou mizne. Vyhráva hráč, ktorý sa ako prvý zbavil všetkých svojich kariet.

Obsah balenia:
72 obojstranných kariet
Pravidlá hry


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Karty, Návod na hru
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 6
Dĺžka hry 10 min
Náročnosť Ľahká

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská, Postrehová

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 5 rokov
Kód:  HRAbz17591
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590878622265

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06