Obnoviť stránku

Dickie Bager Liebherr

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Dickie Bager Liebherr

Malí chlapci sa v detstve chcú často stať policajtom, kozmonautom, či bagristom. Väčšina z nich z týchto snov vyrastie, prečo im ale neumožniť aspoň na chvíľku splniť si svoje detské sny? Nie je to vôbec zložité, pretože vďaka stavebnému bagru Dickie a Liebherr sa vaše deti stanú bagristom ľahko a rýchlo. Určite ich zaujmú svetelné a zvukové efekty, ktoré bagre vydávajú, takže sa občas budete cítiť skoro ako na stavenisku.

Hlavné prednosti bagra Dickie/Liebherr

  • Skvelá imitácia ťažkej techniky
  • Svetelné a zvukové efekty
  • Bager Liebherr funguje na zotrvačník a bager Dickie na voľnobeh
  • Batérie sú súčasťou balenia

Bagristom ľahko a rýchlo

Bager Dickie/Liebherr je veľký 18 cm a je vyrobený z kvalitného a odolného plastu. Pýši sa sfarbením typickým pre túto ťažkú techniku a nechýbajú ani svetelné a zvukové efekty, do ktorých sa vaše deti zamilujú. Stavebný bager Liebherr L586 funguje na zotrvačník, oproti tomu bager R936 funguje na voľnobeh. Na pohon sú potrebné 3 batérie 1,5 V LR41, ktoré sú súčasťou balenia. Hračka je vhodná pre všetkých malých bagristov od 3 rokov.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 18 cm
Hmotnosť 258 g
Kód:  HRAif4175
Produktové číslo:  4006333053764
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06