Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Detský dedinský obchod

32,90 €

Detský dedinský obchod

Otvorte si doma v izbe vlastný obchod s najrôznejším tovarom. Herná súprava Detský dedinský obchod Smoby obsahuje všetko, čo k takému počinu potrebujete. Modro-zelená farebná kombinácia pôsobí sviežim dojmom. Súprava je dostatočne veľká na to, aby ju mohli deti pohodlne obsluhovať. Súčasťou balenia je elektronická pokladňa, veľa doplnkov a 3 1,5 V batérie AA. Detský dedinský obchod sa stane obľúbenou hračkou všetkých malých predavačov.

Kľúčové vlastnosti súpravy Detský dedinský obchod

  • 27 doplnkov
  • Modro-zelená farebná kombinácia
  • Súčasťou balenia sú aj batérie
  • Zvukové a svetelné efekty
  • Veľké rozmery pohodlné pre deti
  • Peniaze a kalkulačka sú pripravené v Detskom dedinskom obchode

Vidiecky obchod so všetkým potrebným

V súprave Detský dedinský obchod nájdete elektronickú pokladňu s plochou obrazovkou, LCD displejom a zásuvkou s peniazmi. Ďalej môžete využiť váhu na ovocie a zeleninu, mikrofón na vyvolávanie informácií, funkčnú kalkulačku, skener tovaru so svetelným a zvukovým efektom a čítačku kreditných kariet. V balení sa nachádza celkom 27 doplnkov. Medzi nimi sa nachádza aj niekoľko škatuliek na potraviny, bankoviek a mincí. Pokladňa a obchod sú vhodné pre deti od 3 rokov.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 39 mm
Šírka 22 mm
Výška 16 mm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií 1,5V AA/R6
Počet batérií 3 ks

Základné informácie

Vlastnosti Kalkulačka, Zvuky, Skener, Mikrofón, Váha, Zásuvka
Obsah balenia Peniaze, Tovar na predaj, Platobné karty
Materiál pokladne Plastová
Kód:  HRAif4911
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3032163501053
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07