Obnoviť stránku

Detské ihrisko CUBS – Kristínka

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Detské ihrisko CUBS – Kristínka

Detské ihrisko je vyrobené z kvalitných impregnovaných mimostredových profilov, ktoré ihrisku zabezpečujú dlhoročnú životnosť bez akýchkoľvek známok opotrebenia. Nechajte vaše deti nech sa hrajú, hojdajú sa na hojdačkách alebo lezú po horolezeckej stene a zažijú veľa zábavy na tomto modernom hracom ihrisku. K ihrisku treba navyše zakúpiť len šmykľavku v dĺžke 2,28 alebo 2,2 m. Výrobok CUBS spĺňa náročné testy certifikátu „Bezpečná hračka“. Hojdačkové ihrisko je jedno z cenovo najdostupnejších a najrýchlejšie zostaviteľných detských ihrísk súčasnosti.

Kompletné balenie obsahuje: drevené diely (nepredvŕtané), spojovací materiál, skrutkové kotvenie pre výbornú stabilitu ihriska, kamene na lezenie, jednu drevenú hojdačku, hojdačkové háky so silónovým puzdrom, lano na šplhanie, ochranný vankúšik, madlo 1 pár, ohobľované lepené hranoly/severský smrek. Bezpečnostné kryty z penového PE úplne zadarmo. Výrobok spĺňa náročné testy certifikátu „Bezpečná hračka“.

Špecifické vlastnosti:

  • Materiál: konštrukcia – prémiový severský smrek, ohobľované lepené hranoly/severský smrek
  • Vrchný hranol 12 × 6 cm, nosné hranoly 9 × 9 cm a 4,5 × 9 cm, dosková výplň 18 mm
  • Povrchová úprava: ekologická hnedá impregnácia
  • Hojdačkové háky so silónovým puzdrom
  • Nosnosť/max. zaťaženie: 150 kg/až 3 osoby
  • Rozmer: dĺžka 320 × šírka 330 × výška 204 cm
  • Vhodné pre deti od 3 do 12 rokov
  • Montáž: 1 – 2 osoby/cca 1 hodinu

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAa3456
Produktové číslo:  3468919

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17