Obnoviť stránku

Detská hra Risk Junior

4,4 6 hodnotení

Detská hra Risk Junior

Detská spoločenská stolová hra Risk Junior nesie obľúbenú pirátsku tematiku, s ktorou si užije veľa zábavy ako celá rodina, tak aj partia kamarátov. Hrať budete za piráta, ktorý chce ukoristiť čo najviac pokladov. S ostatnými hráčmi budete bojovať o nadvládu nad ostrovmi rozmiestnenými po atraktívne spracovanej hernej doske so svojou figúrkou vašej pirátskej lode. Pri hraní nie je potrebné nič čítať, takže sa môžu zapojiť aj tí najmenší a zlepšiť sa vo svojich strategických schopnostiach. Hra je veľmi rýchlo nachystaná a jedno kolo vám zaberie maximálne 30 minút, takže sa ani najmenší členovia rodiny nestihnú začať nudiť. Risk Junior si zahrajú 2 – 4 hráči od 5 rokov. Nech pirátska výprava začne!


Kľúčové vlastnosti detskej spoločenskej hry Risk Junior

  • V napínavej doskovej hre Risk Junior pre celú rodinu alebo partiu priateľov sa premeníte na piráta bojujúceho o poklad
  • Hráči pohybujú svojím lodným žetónom po hernej doske
  • Počas výpravy sa stretávate s protihráčmi a bojujete o nadvládu ostrovov
  • Pri plavbe sa snažíte získať čo najviac koristi, aby ste zvíťazili
  • Počas doskovej hry Risk Junior netreba nič čítať, takže sa môžu zapojiť aj menšie deti
  • Detskú hru ľahko a rýchlo nachystáte
  • Jedna hra Risk Junior vám zaberie maximálne 30 minút
  • Dosková hra je vhodná pre 2 – 4 hráčov a deti od 5 rokov




Staňte sa pirátmi so spoločenskou detskou hrou Risk Junior

Predstavte deťom svet strategických hier už v ich ranom veku! Pred hraním si zvolíte jednu z figúrok v tvare rôzne sfarbených pirátskych lodí, s ktorými sa budete pohybovať po hernej doske s morom obklopenými ostrovmi. S ostatnými hráčmi budete bojovať o pozície na vašich ostrovoch a snažiť sa ako prvý dobyť všetky ukryté poklady! Existuje niečo zábavnejšie pre deti, než byť skutočným pirátom? Táto spoločenská hra Risk Junior im to dopraje.



Získajte čo najviac pokladov a buďte tým najlepším pirátom

Spoločenská detská hra Risk Junior je živá a zábavná strategická hra, ktorá zabaví nejedno dieťa. Na jej hranie nie je vyžadovaná ani schopnosť čítania, stačí si len vedieť nakradnúť čo najviac pokladov ako správny pirát! Ten pirát, ktorý si dokáže ukoristiť najviac pokladov, vyhráva.

Vyberte si farbu vašej lode a hrajte

Strategickú doskovú hru Risk vo verzii Junior si zahráte minimálne medzi 2 hráčmi. Pozvať môžete ale aj celú rodinu alebo partiu kamarátov, pretože s viacerými ľuďmi je samozrejme viac zábavy a naraz môžete hrať až 4 ľudia starší 5 rokov. Spoločenská hra Risk Junior od Hasbro je veľmi rýchlo nachystaná a jednu hru si stihnete zahrať aj rýchlejšie než za 30 minút.

Obsah balenia detskej spoločenskej hry Risk Junior

  • Hracia doska
  • 4 figúrky lodí
  • 2 kocky
  • 32 pirátskych postavičiek (8 z každej farby)
  • 12 kariet pokladu
  • Návod na hru


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 2
Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 30 min
Náročnosť Ľahká
Materiál Kartón, Papier, Plast

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská, Obchodné
Subžáner (téma) Fantasy
Kód:  HRAdn00877
Produktové číslo:  5010993749805

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18