Obnoviť stránku

Detoa Pexeso Krtko

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Detoa Pexeso Krtko

Bigjigs je anglická spoločnosť založená v roku 1985, ktorá zasvätila svoju činnosť tvorbe tých najúžasnejších hračiek z dreva. Ich hlavnou devízou je spokojnosť zákazníkov a nekompromisný dôraz na kvalitu a originalitu použitých materiálov. Nechajte sa okúzliť tým najprírodnejším materiálom a spoznajte, aké to je – hrať sa naozaj kvalitne, hrať sa s drevom.

Každé dieťa sa rado hrá. Práve preto je tu edícia drevených hier Bigjigs, ktoré prinášajú najobľúbenejšie detské hry v kvalitnom prevedení a prispôsobené práve pre hru tých najmenších.

Obľúbené pexeso trochu inak. Precvičte so svojím dieťaťom sústredenie a pamäť pomocou roztomilého krtka a jeho kamarátov. Hra obsahuje 40 kusov kartičiek.

Parametre a špecifikácie:

Motív:
Drevená mozaika

Rozmery:
Rozmery balenia: 250 × 170 × 22 mm
Rozmery kartičiek: 40 × 40 × 10 mm

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Základné

Minimálny počet hráčov 2

Poznáte z

Poznáte z Krtko

Druh

Druh Hry
Kód:  BGJ423
Produktové číslo:  8593547100224

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16