Obnoviť stránku

DESSATA Original Troll Poppy Flowers

Príslušenstvo k tovaru

DESSATA Original Troll Poppy Flowers

Ponúkame vám unikátnu kefu na vlasy Dessata, ktorá vaše vlasy dokonale rozčeše bez nepríjemného ťahania a zabráni ich strapateniu. Vďaka ergonomickému tvaru ľahko padne do každej ruky. Rozdielna dĺžka štetín, zaistí vašim vlasom kvalitné rozčesanie, ktoré nikdy nebolo jednoduchšie. Kefa Troll Hair in the Air má roztomilý detský motív a je v mentolovom prevedení.

Kľúčové vlastnosti

  • Flexibilné štetiny
  • Antistatická
  • Obnovuje prirodzený lesk vlasov
  • Vhodná pre všetky typy a dĺžky vlasov
  • Roztomilý detský motív

Je perfektná

Táto profesionálna kefa nielen ľahko a rýchlo rozčeše vaše vlasy, ale aj premasíruje pokožku hlavy. Štetinky kefy majú výnimočnú schopnosť ohnúť sa nad zauzleným miestom. Jej pravidelným používaním zabránite častému štiepeniu a lámaniu vlasov. Je možné ju použiť ako na mokré, tak aj na suché vlasy.

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Trollovia
Kód:  KSPO573
Produktové číslo:  311170

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17