Obnoviť stránku

Desivá príšerka

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

Desivá príšerka

Detská kresliaca hra. Nastal čas na návrat do školy príšer! Všetci žiaci sú pripravení pustiť sa znova do práce. Majú za úlohu nakresliť najstrašnejšiu príšeru zo školy, aby sa z nej stala. DESIVÁ PRÍŠERKA

Cieľ hry:
Postupne kreslite svoju príšeru a zvyšujte si skóre na svojom desometri vkladaním žetónov príšery (zubov, rúk, nôh).

Priebeh hry:
Začínajúci hráč hodí kockami uprostred stola. Vyberie si 1 kocku a položí ju pred seba. V hornej časti svojho archu si zaškrtne políčko, ktoré zodpovedá symbolu vybranej kocky. Nakreslí vybranú časť na svoju príšeru. Medzitým si hráč po jeho ľavici vyberie jednu zo zvyšných kociek a položí ju pred seba. Tiež si zaškrtne políčko zodpovedajúceho symbolu a nakreslí časť príšery. Tieto kroky vykonajú jeden po druhom všetci hráči. Keď všetci hráči dokreslia vybranú časť príšery, hráč po ľavici prvého hráča sa stáva novým prvým hráčom. Vezme si žetón prvého hráča a hodí všetkými kockami. Začína nové kolo. Pokiaľ na konci kola žetóny príšery a pozadia vytŕčajú z desometra niektorého z hráčov, tento hráč víťazí. Svoju príšeru môžete urobiť strašidelnejšou pomocou 6 rôznych častí: oči, zuby, nohy, ruky, rohy a doplnky. Pri kreslení doplnkov popustite uzdu svojej fantázii alebo sa inšpirujte ilustráciami v hre.

Obsah balenia:
5 špeciálnych kociek, 1 kresliaci blok (50 hárkov: 100 kresieb), 1 žetón prvého hráča, 4 hráčske žetóny, 1 herná doska, 1 desometer, 18 žetónov príšer, 10 žetónov pozadia, 5 ceruziek, 1 české a slovenské pravidlá.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 5
Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Hracia doska, Obrázkové kocky, Ceruzka, Žetóny
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 20 min
Náročnosť Ľahká
Materiál Drevo, Papier

Dátum vydania

Mesiac vydania December
Rok vydania 2023

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská
Herné mechaniky Hod kockou, Kreslenie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 5 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAls5289
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595680302947

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09