Obnoviť stránku

Bino Dáždnik

Príslušenstvo k tovaru

Bino Dáždnik

Leto strieda jeseň typickým sychravým počasím. Slnko sa schováva za mraky a nepoteší už nás svojimi hrejivými lúčmi toľko ako v letnom období. Pestrofarebné lístie šuští pod nohami a v mokrom stave sa lepia na topánky. Babie leto je síce krásne, ale ten večný dážď? A čo takto vylákať svetlo a slniečku von aj za dažďa? Že to nejde?

Kľúčové vlastnosti

  • Príjemný dizajn
  • Pestrofarebné prevedenie
  • Kvalitný materiál

Prší prší, len sa leje

S novým výrazne farebným dáždnikom vás nezaskočí ani najväčší lejak. Nepremokavá strecha vás schová a pomôže vytvoriť bublinu, do ktorej neprenikne ani mokro ani chlad.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa5898
Produktové číslo:  4019359827943

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09