Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Cubelets – sada 20 kusov

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cubelets – sada 20 kusov

Ak ste niekedy túžili po tom, že zostavíte vlastného robota, teraz máte skvelú príležitosť! Nemusíte byť programátor, ani nepotrebujete žiadne káble, ktoré sa všade pletú. Stačí poskladať pár kociek dokopy. Vďaka magnetom to ide naozaj ľahko. Potom už len sledujte, čo váš výtvor začne vyvádzať. Nemusíte jeho správanie zložito programovať, jednoducho vyberte kocku s už naprogramovaným správaním.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Cubelets

  • Stavebnica Cubelets nevyžaduje žiadne programátorské znalosti
  • Postavte si mobilné roboty a logické konštrukcie
  • Zostavení roboti Cubelets reagujú na svetlo, pohybujú sa a mnoho ďalšieho
  • Miniatúrny počítač vnútri každej kocky Cubelets
  • V balení nájdete 20 magnetických blokov Cubelets
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Počítač v kocke

Každá kocka má v sebe miniatúrny už predprogramovaný počítač. Niektoré z nich – Sense Cubelets – pomocou snímačov vnímajú svet okolo seba, sledujú napríklad teplotu, svetlo, vzdialenosť od predmetov a zvuk. Naopak Action Cubelets fungujú ako výstupy, pohybujú sa, otáčajú sa, vydávajú zvuky, svietia a mnoho ďalšieho. Prakticky z niekoľkých malých robotov zostavujete jedného veľkého. Napríklad môžete spojiť Sensor Cubelet zisťujúci svetelnosť a Action Cubelet s reproduktorom. Vo chvíli, keď bude v miestnosti jasnejšie svetlo, reproduktor sa automaticky zosilnie.

Štúdium aj zábava

Táto stavebnica nielen zabaví a poteší technických nadšencov od 4 rokov a vyššie, ale zároveň môže slúžiť ako vzdelávacia pomôcka pre budúcich vynálezcov a inovátorov. Každá kocka komunikuje so svojimi susedmi. Cubelets sú navrhnuté tak, aby dokázali sprostredkovať informácie o komplexných systémoch, ale aj o navrhovaní dizajnu.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Stavebnice a puzzle

Počet dielikov 20 ks
Kód:  HRAjd1479
Produktové číslo:  855165004239
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17