Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Crate Creatures Príšera Snort Hog

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Crate Creatures Príšera Snort Hog

Budete mať odvahu otvoriť pevne vyzerajúcu klietku, z ktorej sa ozývajú desivé zvuky? Ak áno, zložte visiaci zámok a nadvihnete veko, vyskočí na vás Snort Hog - príšera zo série Crate Creatures. Aby vás zastrašil, použije najdesivejší zo 45 zvukov, ktoré vie. Keď to nezaberie, skúsi vás desiť blikaním očí, prdením a vrčaním. Aj napriek všetkým týmto odpornostiam si túto interaktívnu hračku Crate Creatures príšera Snort Hog rýchlo zamilujú nielen vaše deti, ale aj celá rodina. Toľko zábavy ako so Snort Hogom ste totiž už dlho nezažili.

Kľúčové vlastnosti interaktívne hračky Crate Creatures príšera Snort Hog

  • Hračka vie 45 rôznych zvukov
  • Snort Hog je interaktívna - opakuje hlasy, grgá, prdí, bliká očami a hlasno sa zlostí
  • Jeho špeciálnou schopnosťou sú lepkavé sople z nosa
  • Krabica slúži aj ako klietka so zámkom a páčidlom na veko
  • Súčasťou balenia je krabica, príšera, párok v rožku na tyčke
  • Interaktívna hračka Crate Creature príšera Snort Hog je vhodná pre deti od 4 rokov

Crate Creature príšera Snort Hog dokáže viac než len zvuky

Interaktívna príšera Crate Creature Sizzle vie 45 rôznych zvukov. Tým ale zábava ešte len začína. Snort Hog nahráva hlasy z okolia a opakuje ich. Všetky 4 ruky čo má by dal za hot dog, ktorý má najradšej, aj keď po ňom grgá a prdí. Snort Hog si užíva, keď s ním trasiete, hádžete a búchate. Jeho oči vedia desivo svietiť a keď ho ťaháte za jazyk, hlasno sa hnevá. Keď sa príliš rozšantí, rýchlo ho zatvorte späť do škatule - klietky - a zamknite. Po nejakej dobe sa upokojí a môžete s ním ďalej vyvádzať. Príšera menom Snort Hog pochádza z rodiny Crate Creatures. Každá Crate Creature má navyše svoju špeciálnu schopnosť. Schopnosťou hračky Snort Hog sú odporné sople, ktoré mu vedia tiecť z nosa, keď ho stlačíte.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AA
Počet batérií 3 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 18 cm

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AA
Kód:  HRAif11063
Produktové číslo:  35051549253

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11