Obnoviť stránku

Cool Games Pizza ide!

Cool Games Pizza ide!

Zábavná dosková hra s 3D budovami na hernej ploche. Buďte tým najlepším poslíčkom pizze v meste. Rozvezte 3 × 3 pizze, dokončite celú budovu pizzérie, uložte svoje zarobené peniaze do banky a vyhrajte. Na začiatku hry si vezmite kartičku s adresami na doručenie vašich 3 pízz. Naložte ich na scooter, hoďte kockou a vydajte sa do labyrintu ulíc mesta a rozvezte celú zásielku. Skomplikujte rozvoz ostatným poslíčkom tým, že na križovatku ciest umiestnite svoju kartu KRIŽOVATKA. Zmeníte tak pravidlá prevádzky. Po rozvezení 3 pízz si môžete pristavať ďalšiu časť svojej pizzérie, naložiť nové pizze a vydať sa na ďalšiu rozvážku. Hra pre 2 – 4 hráčov. 

Vek :
5+

Doba hrania :
30 minút

Obsahuje:
4 scootery, 1 hraciu kocku, herný plán, 4 budovy 3D pizzerie, 3D budovu BANKA, 3D budovu POLÍCIE, 10× 3D mestské budovy, karty s adresami rozvozu, 36 pízz, 36 žetónov peňazí a návod. 


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 1
Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Figúrky, Hracia doska, Karty, Návod na hru, Žetóny
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 30 min
Náročnosť Stredná

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Párty, Rodinná, Obchodné
Subžáner (téma) Povolania, Klasika/retro
Herné mechaniky Hod kockou, Budovanie

Rady

Produktový rad Súpravy/súbory
Kód:  HRAbc00060
Produktové číslo:  8595582241726

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07