Obnoviť stránku

Cobi Small Army – WW Sd. Kfz. 251 Ausf. C

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Cobi Small Army – WW Sd. Kfz. 251 Ausf. C

Poučte tie najmenšie deti o histórii formou zábavnej hry s touto netradičnou stavebnicou! Nielenže sa deti dozvedia niečo nové, ale zároveň si užijú veľa zábavy pri zostavovaní kociek dokopy. Zažite tak so svojimi deťmi adrenalínovú vojenskú akciu vďaka tejto originálnej stavebnici Cobi Small Army! 

Kľúčové vlastnosti stavebnice Cobi Small Army

  • Netradičná a originálna stavebnica Cobi Small Army
  • Zabaví deti na celý deň
  • Deti sa formou hry učia
  • Táto stavebnica perfektne rozvíja detskú fantáziu

Originálna kolekcia Small Army

Táto stavebnica od Cobi predstavuje pásové obrnené vozidlo, používané počas 2. svetovej vojny. Bolo dôležitou súčasťou nemeckej armády. Balenie obsahuje 400 kociek a 2 figúrky vojakov.

Cobi rozvíja fantáziu

Tento jedinečný model vojenského vozidla z vojnového obdobia deti nielen zabaví, ale tiež ich poučí o histórii. Nechajte pracovať detskú fantáziu a stvorte si svoju vlastnú vojnovú jednotku! Historické udalosti z vojny môžete teraz ovplyvniť aspoň pomocou tejto špeciálnej stavebnicovej edície Cobi Small Army!

Cobi je úplne bezpečná

Hračka spĺňa smernicu Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Téma Dopravné prostriedky
Kód:  HRAa8478
Produktové číslo:  5902251024727
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02