Obnoviť stránku

Cobi 2154 Small Army Patrolovací čln Shark

Príslušenstvo k tovaru

Cobi 2154 Small Army Patrolovací čln Shark

Túžia vaši malí huncúti po nekonečnom kreatívnom tvorení, ale vy zároveň chcete, aby sa učili nové veci a spoznávali historické súvislosti? Potom je tu práve pre nich nová stavebnica od značky COBI z vojenského radu SMALL ARMY. Modely vznikajú podľa skutočných strojov a ďalších armádnych vozidiel. Ide o patrolovací čln Shark, ktorý hliadkuje so skúsenými vojakmi po všetkých moriach.

Hlavné prednosti stavebnice COBI Patrolovací čln Shark so 60 dielikmi

  • Možnosť kombinovania s inými značkami plastových stavebníc
  • Súprava 60 kociek na zloženie hliadkovacieho člna
  • Vhodné pre deti od 5 rokov
  • Vo vnútri balenia sú všetky potrebné dieliky a návod na zostavenie hračky
  • Rozvíja motorické schopnosti a haptické vnímanie
  • Zdravotne neškodný materiál

Zábavné učenie

V celom balení nájdete celkom 60 kociek stavebnice a k tomu 1 figúrku skúseného vojaka, ktorý tento čln riadi. Hliadkovacie člny boli dôležitou súčasťou správnej armády, ktorá sa pohybovala aj na mori. No nebude úžasné, Keď vám deti toto všetko budú samy a s nadšením v očiach zo zábavnej hry rozprávať? 

Šikovná stavebnica

Stavebnica COBI je vhodná pre deti od útleho veku pretože rozvíja ich motorické schopnosti a haptické vnímanie. Veľkou výhodou stavebnice COBI je možnosť kombinovania dielikov s inými známymi značkami plastových stavebníc. Stavebnica je vhodná pre chlapcov už od 5 rokov. Samozrejmosťou značky COBI je výroba stavebníc zo zdravotne neškodného polyméru, ktorý je odolný voči mechanickému poškodeniu.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 61 ks
Kód:  HRAif10392
Produktové číslo:  5902251021542

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18