Obnoviť stránku

Čierna a biela kresliace tabule

3,6 15 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Čierna a biela kresliace tabule

Marionetta kresliaca tabuľa je ideálna pre všetky deti predškolského veku, ktoré nechcú ponechať prípravu náhode. Môžu si prvýkrát na vlastnej koži vyskúšať, aké budú pocity pri školskej tabule. Z jednej strany je kresliaca tabuľa s čiernym podkladom určená pre kreslenie kriedou. Jednoduchým otočením sa tabuľa ako mávnutím čarovného prútika premení na plochu, ktorá je určená na kreslenie fixkami (špeciálne určené pre flipcharty).
Nech už sa používateľ rozhodne použiť akúkoľvek stranu, vytvorené dielo možno veľmi rýchlo zmazať a tabuľa je pripravená na ďalšie použitie. Pod kresliacou plochou je praktická polička na uloženie fixky, kriedy a umývacej hubky. Balenie obsahuje jednu čiernu fixku a 3 farby kriedy (ružovú, žltú, modrú). Ak sa tabuľa dlhšiu dobu nepoužíva, možno ju ľahko zložiť a zaberie minimum miesta.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
drevený
Rozmery:
65 cm.
Obsah balenia:
tabuľa
čierny fix
3 farebné kriedy
hubka
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 41 cm
Šírka 45 cm
Výška 65 cm

Výbava a prichytenie

Výbava Držiak na písacie potreby
Prichytenie Stojan

Vlastnosti

Vlastnosti Obojstranná (otáčacia)
Určenie Písanie popisovačom, Písanie kriedou
Povrch Lakovaný, Čierny kriedový
Rám Drevený
Kód:  HRA735q
Produktové číslo:  8594166091061

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09