Obnoviť stránku

Čarotiene

Garancia najlepšej ceny
33,90 €

Čarotiene

Strategická stolová hra plná temnej mágie a kúzelných tvorov! Vstúpte do temného okúzľujúceho sveta a bojujte s protihráčmi v tejto strategickej doskovej hre od tvorcov Labilných jednorožcov a Chlpatých zabijakov. V priebehu hry budete zbierať zdroje a učiť sa nové kúzla. Privoláte si spoločníka a odomknete schopnosti svojej tieňovej podoby. To všetko s cieľom stať sa najväčším z tienomágov. Posledný, kto zostane v tejto nadprirodzenej nakladačke nažive, sa stáva víťazom.

Ako hrať doskovú hru Čarotiene

Ako na hru? Váš bicykel pozostáva z troch fáz: Fáza 1: Vezmite si 5 kociek zdrojov a hoďte nimi. Tým získavate svoju zásobu zdrojov, ktoré môžete v tomto ťahu využiť. Ak začínate ťah na hexovom dieliku, ktorý vám dáva určitý zdroj, pridajte si ho do svojej zásoby zdrojov. Fáza 2: Počas tejto fázy máte k dispozícii 4 akčné body, ktoré môžete využiť na vykonanie nasledujúcich akcií: CESTOVAŤ, ZOSLAT KÚZLO, PREHODIŤ, CHRÁNIŤ, OBNOVIŤ, VZIAŤ SI. Fáza 3: V tejto fáze si môžete navýšiť svoj ukazovateľ tieňov a v prípade dostatočného množstva tieňovej energie sa premeniť do svojej tieňovej podoby. Keď sa usadí prach a doznejú ozveny posledného kúzla, víťaz môže byť len jeden. Posledný preživší hráč je vyhlásený za najväčšieho z tienomágov a víťaza tejto hry. Zničíte všetkých svojich nepriateľov alebo sami sa v tieňoch utopíte?

Obsah balenia

  • 76 kariet
  • 5 kociek zdrojov
  • 7 hexových dielikov
  • 13 žetónov zdrojov
  • 4 obojstranné dosky hráčov
  • 4 figúrky
  • 1 referenčná karta hexových dielikov
  • 1 české pravidlá

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 5
Počet stien 6-stenová
Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Figúrky, Hracia doska, Karty, Kocka
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 45 min
Náročnosť Stredná
Materiál Drevo, Papier

Dátum vydania

Mesiac vydania Október
Rok vydania 2023

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická
Herné mechaniky Hod kockou

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 12 rokov
Kód:  HRAls3708
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3558380110828

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16