Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Carcassonne: Big Box 2017

4,9 109 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
47,90 €

Carcassonne: Big Box 2017

Máte radi hru Carcassonne a nebaví vás dokupovať jednotlivé rozšírenia? Tu je pre vás pripravená táto spoločenská hra v balení Big Box 2017. Vďaka tomu budete mať kompletnú hru pekne pohromade. Takto v ucelenom balení môžete hru Carcassonne zobrať so sebou na hory alebo iné pobyty, kde ju budete mať vždy pripravenú k hre. V balení Big Box 2017 nájdete legendárnu základnú hru, dve veľké rozšírenia a deväť malých rozšírení. S hrou Carcassonne strávite hodiny príjemnej zábavy. 

Kľúčové vlastnosti hry Carcassonne Big Box 2017

  • Základná hra a 11 rozšírení v Big Box 2017
  • Carcassonne je strategická hra
  • Vytváranie nových ciest a miest
  • Vhodná pre mladšie školopovinné deti

Carcassonne je najobľúbenejšia hra na svete

Spoločenská hra Carcassonne je celosvetovo obľúbená dosková hra, v ktorej sa hráči vydávajú na dobrodružné výpravy, okolo mesta Carcassone. Vytvárajú cesty, mestá, lúky, kde umiestňujú svojich sedliakov, lupičov, mníchov či rytierov, aby rozširovali ich územie. Hra bola uvedená na trh v roku 2001 a od tej doby sa predalo už niekoľko miliónov kusov. Vďaka možnosti rozšírenia, nestráca na svojej hrateľnosti. Carcassonne je určená mladším školopovinným deťom, ale so všetkými svojimi dodatkami potrápi i dospelých.

 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 1
Počet stien 6-stenová
Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Figúrky, Hracia doska, Karty, Kocka, Návod na hru
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 6
Dĺžka hry 60 min
Náročnosť Ľahká

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická, Rodinná

Rady

Produktový rad Carcassone

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAjd0241
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595558302918
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18