Stavebnice LEGO budovy
LEGO® stavby – zábava a rozvoj v jednom

LEGO® stavby zabavia malých aj veľkých na celé hodiny. Stavanie však predstavuje viac než len zábavnú kratochvíľu, je to tiež príležitosť na učenie, rozvoj, skúmanie a sebavyjadrovanie. LEGO® budovy slúžia na zlepšenie jemnej motoriky, priestorového uvažovania a riešenia problémov. Okrem toho rodinné stavanie posilní vzájomné vzťahy. Vďaka širokej škále tém a veľkému výberu úrovní náročnosti si vo svete stavebníc LEGO® každý nájde niečo pre seba. Vyberať môžete z dvoch veľkých kategórií, a to LEGO® domyLEGO® hrady.

Ako na výber LEGO® stavby? Začnite edíciou

LEGO® stavby sú k dispozícii vo všetkých známych edíciách, ktoré sú rozdelené podľa veku, náročnosti a témy. Edícia LEGO® City obsahuje sady, ktoré deťom umožňujú postaviť si vlastné miniatúrne mesto s budovami, vozidlami a infraštruktúrou, zatiaľ čo LEGO® Friends je špeciálne navrhnuté pre dievčatá a ponúka rôzne tematické sety, od kaviarne až po salón. Stavebnice LEGO® DUPLO® sú určené pre najmladšie deti a obsahujú väčšie kocky, s ktorými sa lepšie manipuluje. Sady LEGO® Creator Expert ponúkajú sety náročnejšie na stavanie, ktoré sú určené dospelým nadšencom, a rad LEGO® Architecture umožňuje staviteľom stvárniť ikonické budovy a stavby z celého sveta.

LEGO stavby sveta
LEGO veľké stavby

LEGO® budovy pre nadšených staviteľov všetkých vekových kategórií

Pre malé deti sú LEGO® budovy často jednoduchšie na zostavenie, disponujú totiž veľkými, ľahko uchopiteľnými kockami, ktoré ponúka napríklad rad DUPLO® určený pre deti už od 2 rokov. Sety pre staršie deti a dospelých sú komplexnejšie a náročnejšie na zostavenie. Nájdete však aj ľahko zostaviteľné balenia so 40 dielikmi, ale aj skutočne bohaté sety so 6 000 dielikmi, ktoré už vyžadujú o niečo väčšiu mieru zručnosti a trpezlivosti.

Stavebnica LEGO stavby

Kombinovanie s inými záujmami

Ponoriť sa môžete do ríše princezien a rytierov, do stavby miniatúr svetových miest a budov alebo stredovekých sídiel. V mnohých setoch nájdete aj známe stavby z populárnych filmov.

LEGO budovy návody

Návody vás nenechajú v štichu, vytvárať však môžete aj unikáty

Návody sú súčasťou každého balenia, a tak si s každou stavbou ľahko poradíte. Nemusíte sa však držať pravidiel, postavte si čokoľvek vám napadne.

LEGO stavby sveta

Vytvárajte zážitky s vašimi blízkymi

Stavanie LEGO® stavby môže byť aj spoločenským zážitkom. Spolupracujte na väčších projektoch, podeľte sa o svoje nápady s ostatnými alebo sa spoločne zúčastnite LEGO® výstav a udalostí.