Obnoviť stránku

Buddy Toys Hrazdička Farma

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Buddy Toys Hrazdička Farma

Detská hrazdička Farma so zvieratkami 3 v 1 značky Buddy Toys je nádhernou interaktívnou hračkou, vhodná pre deti od 6 mesiacov, s ktorou si užijú nielen skvelú zábavu, ale tiež sa veľa vecí naučia. Farebná multifunkčná hrazdička ponúka tri spôsoby hrania. Je vybavená závesnými hrkálkami v tvare zvieratiek, ktoré možno ľahko zložiť. Ďalej umožňuje jednoduché cvičenie pre deti, pri ktorom si posilňujú svaly zdvíhaním sa za visiace hračky. Žltý panel s rôznymi aktivitami, ako sú rachotiace korálky, posúvacia lienka či preklápacie stránky, môžete od hrazdičky oddeliť a pripevniť napríklad do postieľky. Detskú pozornosť upútajú tiež blikajúce svetlá, zábavné zvuky a veselé melódie. 

Kľúčové vlastnosti detskej hrazdičky Farma so zvieratkami 3 v 1 značky Buddy Toy

  • Farebná interaktívna hračka na tri spôsoby hrania
  • Snímateľné závesné hrkálky v tvare zvieratiek
  • Jednoduché cvičenie
  • Odnímateľný panel s rôznymi aktivitami
  • Svetelné a zvukové efekty
  • Rozvoj motorických zručností

Stimulácia zmyslov a rozvoj detských zručností

Hračka ponúka jednoduchú koncepciu učenia. Veľa pestrofarebných aktivít podporuje samostatné objavovanie a pomáha rozvíjať hmat a motorické zručnosti. Zábavné zvuky trénujú sluch, deti sa učia najprv poznávať prvé melódie a farby. Napájanie hračky je zabezpečované pomocou batérií, ktoré sú súčasťou balenia. Kúpte svojim deťom túto jedinečnú interaktívnu hračku, s ktorou sa zabavia na dlhé hodiny a naučia sa veľa nového.
Doplňujúce informácie:
Napájanie:
2× AA batérie (súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AA
Počet batérií 2 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia
Kód:  HRAif10215
Produktové číslo:  8590669232048
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12