Obnoviť stránku

Bruder Mercedes Benz Sprinter s terénnym vozidlom

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Bruder Mercedes Benz Sprinter s terénnym vozidlom

Neuveriteľne realistické vozidlo Mercedes Benz s naloženým terénnym vozidlom môže byť skvelým darom nielen pre deti od troch rokov, ale aj pre všetkých mužov bez ohľadu na vek. Hračka je vyrobená v Nemecku z vysoko kvalitného ABS plastu. Mierka modelu je 1 : 16 a je vhodný na hranie doma aj vonku. Podrobná hračka obsahuje aj malé detaily, ako sú tvarované sedadlá, puzdro na náradie a vzorku pneumatík. Luxusné autíčko predstavuje odťahové vozidlo s terénnym autom, ktoré urobí radosť nielen deťom. Kúpte svojmu dieťaťu auto s realistickým vzhľadom, ktoré poteší nielen chlapcov, ale aj oteckov a dedkov!

Vlastnosti hračky

  • Auto predstavuje ťažné vozidlo s terénnym vozidlom
  • Odporúčaný vek detí je od 3 rokov veku
  • Hračka sa vyrába v mierke 1 : 16
  • Materiál je vysoko kvalitný ABS plast
  • Je určená na hranie doma aj vonku
  • Hračka sa vyrába v Nemecku

Splňte chlapcom ich sen!

Odťahové auto, ktoré má plošinu na naloženie druhého auta, to je sen snáď všetkých chalanov. Môžu tak pri hraní vymýšľať rôzne situácie a dobrodružné príbehy, ktoré s naložením terénneho auta súvisia. Krásna hračka bude deti baviť a hranie s ňou im vydrží dlhú dobu. Dajte deťom hračku, po ktorej už dlho túžili!



Kód:  HRAa7467
Produktové číslo:  4001702025359

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02