Obnoviť stránku

BRUDER MAN TGA hasičské auto s výsuvným rebríkom, pumpou, svetlami a zvukmi

45,50 €

BRUDER MAN TGA hasičské auto s výsuvným rebríkom, pumpou, svetlami a zvukmi

Modely spoločnosti Bruder patria medzi špičku na trhu v oblasti plastových modelov poľnohospodárskej, stavebnej a úžitkovej techniky. Modely sú veľmi obľúbené medzi deťmi aj rodičmi vďaka svojej kompatibilite, autentickému spracovaniu do najmenších detailov a hlavne kvalite. Vyrobené sú z veľmi kvalitného a odolného plastu. Realistické spracovanie, množstvo detailne prepracovaných doplnkov a celkový dizajn plastových modelov poteší srdce každého chlapca.
MAN TGA – Hasičské auto je autentický veľký model hasičského vozidla s mnohými funkciami. Disponuje napríklad otočnou plošinou, stabilizačnými podperami alebo výsuvným rebríkom, ktorý možno vysunúť až na dĺžku 120 cm. Ďalej disponuje funkčnou striekačkou a zásobníkom na vodu. Súčasťou balenia je aj svetelný a zvukový modul so 4 funkciami (maják-blikačka + zvuk motora + húkačka + siréna). Navyše možno pomocou vnútorného prepínača voliť medzi európskym či zámorským výstražným signálom. Je možné tiež meniť farebné varianty majákov – oranžové alebo modré – jednoduchou výmenou plastového majáčika. S týmto modelom budú mať vaše deti aj oteckovia na dlhé hodiny o zábavu postarané.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
Plast
Mierka:
1 : 16
Rozmery:
470 × 175 × 242 mm
Obsah balenia:
Auto
Zvukový a svetelný modul
Odporúčaný vek:
+ 3

Kód:  HRA825v
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001702027711

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19