Obnoviť stránku

Bruder JCB 4CX nakladač

5 2 hodnotení
28,02 €

Bruder JCB 4CX nakladač

Modely od spoločnosti Bruder patria medzi špičku na trhu v oblasti plastových modelov poľnohospodárskej a stavebnej techniky. Modely sú veľmi obľúbené medzi deťmi i rodičmi vďaka svojej kompatibilite, autentickému spracovaniu do najmenších detailov a hlavne kvalite. Vyrobené sú z veľmi kvalitného a odolného plastu. Reálne spracovanie, množstvo detailne prepracovaných doplnkov a celkový dizajn plastových modelov poteší srdce každého chlapca.
Bruder JCB 4CX je veľmi autentický model nakladača s úplne funkčnou čelnou lyžicou a zadným bagrom. Sedadlo vodiča je otočné o 360° a volant pohyblivý. Na bezpečnejšie pripevnenie pozície slúžia výsuvné oporné nohy. Zadný nakladač sa pohybuje vertikálne a horizontálne pomocou kĺbu rovnako, ako v prípade skutočného stroja. Nakladač je vybavený mäkkými profilovými pneumatikami. S týmto modelom budú mať vaše deti aj oteckovia na dlhé hodiny o zábavu postarané.
Parametre a špecifikácie:
Materiál:
Plast
Mierka:
1 : 16
Rozmery:
520 × 160 × 185 mm
Odporúčaný vek:
3+

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti
Určenie Unisex

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Technické stroje

Materiál Plast
Kód:  HRA825l
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001702024284

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02