Obnoviť stránku

Bruder Farmer John Deere 7930 traktor

4,8 4 hodnotení
40,90 €

Bruder Farmer John Deere 7930 traktor

Dokonalá hračka pre malého farmára! Miniatúra skutočného traktora John Deere 7930 v  mierke 1 : 16. Krásny model s ovládateľnou prednou nápravou pomocou predĺženého volantu. Pohodlný prístup do kabíny zabezpečujú otvárateľné dvere. Vďaka odklápajúcej kapote sa môžete jednoducho dostať k motoru. Na výškovo nastaviteľné závesné zariadenie v zadnej časti traktora je možné pripojiť množstvo prídavných zariadení. Na prvý pohľad je jasná vysoká kvalita a precíznosť spracovania – vozidlo má lesklý pevný povrch a množstvo podrobných detailov. Model je ideálny na spoznávanie všetkých súčastí a funkcií ozajstného traktora.

Pre skvelé hry a napínavé dobrodružstvá

  • Miniatúra skutočného traktora John Deere 7930 v mierke 1 : 16
  • Ovládateľná predná náprava, otváracia kabína, vyklápacia kapota
  • Výškovo nastaviteľné závesné zariadenie v zadnej časti traktora
  • Vysoko kvalitné reálne spracovanie
  • Materiál: ABS plast, polykarbonát

Vysoko kvalitné spracovanie

Vysoká kvalita spracovania je jasná už na prvý pohľad. Traktor má lesklý pevný povrch s precízne prepracovanými detailmi bez akýchkoľvek prietokov či nadbytočných kúskov. Na výrobu sa používajú len tie najkvalitnejšie plasty – pružný ABS plast a tvrdý polykarbonát. Spracovanie zaručuje dlhú životnosť a samozrejme odolnosť aj počas tých najdivokejších hier.

Príslušenstvo na rozšírenie funkčnosti vozidla

Pre ešte lepšie zážitky je možné dokúpiť množstvo rôzneho príslušenstva, ktoré umožní rozšíriť funkčnosť vozidla. K dispozícii je veľké množstvo vozíkov a dodatožných vlečiek alebo závesov, ktoré sa dajú jednoducho pripevniť k zadnej časti traktora vďaka výškovo nastaviteľnému závesnému zariadeniu.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov
Vhodné od 3 rokov

Technické stroje

Dĺžka autíčka 34 cm
Materiál Plast
Kód:  HRAa7453
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001702030506
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07